ORDER inquiry :

FULL Name:
Email Address:
HP no :
Delivery Address :
Items & Quantity :
Delivery type : Poslaju RM 6 (500g)
Pos PARCEL (Big item)
Payment Via : Maybank
CIMB

This online form was provided by Freedback.

Sunday, 8 April 2012

Makanan Kesihatan HAIFA

SOLD OUT !!! Mengandungi :

SPIRULINA - Spirulina kaya dengan protein yang lengkap dengan 8 jenis Asid Amino penting. Ia juga bertindak sebagai menguatkan sistem imunisasi badan dan untuk penurunan berat badan.

ACAI BERRY - Acai Berry berupaya mengembalikan nutrisi dan anti-oksidan. Menjaga fungsi sistem tubuh badan dan organ, meningkatkan tenaga, libido dan stamina serta tidur yang berkualiti.

L-CARNITINE - L-Carnitine adalah vitamin bernutrein. Ia berkait rapat dengan vitamin B (B11). Fungsi utamanya meninggikan sistem imun badanyan berfungsi untuk membolehkan agen badan diguna semula. Menghantar lemak berlebihan kepada sel pembakar lemak. Tanpa L-Carnitine,  lemak berlebihan tidak dapat diangkut dan dibakar walaupun membuat banyak senaman atau diet.

ALOE VERA - Aloe Vera banyak digunakan pada wajah sebagai pelembab untuk kulit berminyak. Ia melembutkan kulit serta membantu mencegah kulit daripada kering dan merekah.

PSYLLIUM HUSK - Psyllium Husk adalah sejenis fiber yang berfungsi menyerap kolsterol, gula dan lemak. Ia juga berfungsi sebagai prebiotik yang bertindak menyingkirkan racun dan toksin serta menjaga kesihatan usus. Ia juga akan  membuatkan seseorang itu kenyang dan secara tidak langsung ia dapat mengurangkan kuantiti makanan yang diambil.

CARA MINUM :
Bancuh 1 peket minuman Haifa dengan 150 ml air sejuk/suam dan minum sejam sebelum sarapan. Amalkan setiap hari untuk mendapatkan kesan yang  cepat dan berterusan.

Hubungi ::::: 019-2855949


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...